perjantai 1. helmikuuta 2013

Paluu blogiin

Tuli pieni tauko bloggaamisessa ja siihen on syynä työelämässä tulleet suuret muutokset, joista johtui se että työnkuva muuttui niin radikaalisti etten kokenut sitä enään omaksi. Ennen niin mieleinen työ ei ollutkaan enään sitä mitä olin mennyt vajaa viisivuotta sitten tekemään.
Rohkeat päätökset tehty ja hypätty kollegan kanssa tyhjänpäälle, uusia tuulia etsitään ja saa nähdä miten meidän käy ? onko tyyntä vai jopa myrskyä :)
Aion ottaa helmikuun rennosti, latailen akkuja ja etsin töitä...tai siihen ainakin pyrin.
Ihana inspiraatio, luovuus, ideointi pääsee taas näin kevättä odotellessa kukkaan.
On taas mielekästä seurata blogeja sekä päivittää tätä omaakin sivua.
Tänään lähdemme kummityttäreni luokse Lahteen, siellä on tarkoitus sisustaa neidin huonetta ja heti eilen bongasin mielestäni kivoja juttuja tytön huoneeseen Tiger nimisestä liikkeestä.
Tampereelta löytyy kaksi myymälää, toinen on Hämeenkadun alussa rautatieasemaa vastapäätä ja toinen Koskikeskuksessa.
Muutaman kerran olen kyseisissä liikkeissä pyörähtänyt ja ihan hauskoja ideoita sieltä löytää.
Eiliset löydöt lokerikko seinälle, kaksi matkalaukkua sekä valoketju joka toimii pattereilla.
Matkalaukkuun pakkasin vielä keiju hameen siihen sopivat tilpehöörit ja mukaan oman ompeleman nallen.
Eiköhän näillä alkuun päästä.
Oikein hyvää viikonloppua ! Tästä se taas lähtee käyntiin.













2 kommenttia:

  1. Kummityttö kulkeen prinsessana ympäriinsä ja nauttii täysin siemauksin hörsöhameesta ja helmistä. Kiitos kummitädille tuomisista! Kummitytön äiti kiittää erityisesti sisustusavusta! Tästä on hyvä jatkaa (mietin jo, miten saan sinut kevään korvalla houkuteltua tänne ratkomaan synkkää saunakamaria...)

    Onni on omistaa mukava, idearikas ja auttavainen ystävä!

    terveisin M

    VastaaPoista
  2. Auts jäinkö kiinni ennakkoon ? Kummin kunnia on päästä säätämään rakkaan kummitytön elämää , ihan siitä lähtien että pääsee vaikuttamaan omaan huoneeseen ja muista että se on on nyt oikeasti Irjan huone :). Meillä oli ihanaa !!! Loistavaa seuraa ja ihanaa ruokaa, osittain kiitos Timon ! toki pienellä painostuksella.. Meillä nyt loistava reitti "kuuhun" joten ei mitään ongelmaa tulla innoittamaan seraavaa projektia, jos se sitä oikeasti oli :). Meillä kaikki Lahden ostokset sujuvasti upotettu keittiöön. Nää reissut tulee kalliiksi, mutta muuten niin täydellistä ettei haittaa edes työtöntä !!! Onni omistaa mies millä on Ihana sisko <3 ja perhe. Joko sänky haettu ?

    VastaaPoista