perjantai 24. helmikuuta 2012

Perhostelua

Kevättä rinnassa ja perhoset mielessä, inspiroituneena pienilintu blogista oli ihan pakko totetuttaa perhostelut seinällä. 
Sain vielä luvan Ona tyttäreltä toteuttaa tämän hänen seinälleen,  seinä on ollut pitkään tyhjänä kun mikään ehdotus ei ole mennyt läpi, ei myöskään mieleisiä verhoja ole löytynyt, mutta näillä mennään.
Tänään sain touhuta heti töiden jälkeen, ja mikä parasta Yksin Kotona =o) Karpalolonkeroa ja Voice Of Finlandia ja perhostelua ja ja Hyvää Viikonloppua.

Onan ikkunalla perhosia
 Ihana taulu saatu ystävältä Terhiltä lahjaksi ja tällainen taulu on ollut pitkään jo tekosessa mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Mutta nyt Onan seinään perhostelua.
Oli vielä ihan pakko tehdä perhosia vessaankin =o)

5 kommenttia:

  1. Hiirveen nättiä on:) Miten nuo perhoset on tehty??
    Serkkuterkuin Jyväskylästä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ostin matta mustaa kontaktimuovia ja tulostin netistä muutaman perhosenkuvan joita käytin mallina, sitten vaan leikkasin. Toki olisi pitänyt olla terävät pienet sakset tai terävä pieni askarteluveitsi olis tullu nätempää jälkeä.
      Onan seinään ostin kolmea eriväristä arkkia ohutta kartonkia ja piirsinitse perhos muotin ja ei kun leikkasin ja laitoin seinään kaksipuoleisella pienellä teipinpalasella.

      TerkkujaSerkkuja =o)

      Poista
  2. Tosi nätti idea!! Tosiaan mistä aineosista olet ne taikonut??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idean sain pienilintu blogista ja heti oli pakko toteuttaa. Ostin Sinellistä kolme arkkia Onan huoneeseen sopivia kartonkeja ja leikkasin oman mallin mukaan.
      Noi mustat perhoset tehty mattamustasta kontaktimuovista.
      Mikä mielestäni parasta oli se että Netistä löysin tarrafirman joka myi tuollaist arkkia alennuksella 61€ joka oli mielestäni aivan liian kallista. Joten kun tekee itse pääsee huomattavasti edullisemmin. Kaikki perhostelut tuli maksamaan 3€ =o).

      Poista