maanantai 6. helmikuuta 2012

Ihana maanantai ja jääkaappi viestittelyä

Niska jumissa, vähän unta, mutta onneksi oli mukava työpäivä.
TESTIIN jääkaappitekstailua.
Meillä tahtoo jäädä aina ruokia viikonlopuista ja niitä sitten pistetään purkkeihin ja purnukoihin jääkaappiin, tai osa pakkaseen, että sieltä on sitten näppärä valita mieleistä syömistä jos nälättää. Viikolla kun ei useinkaan tule tehtyä ruokaa.
No usein käy niin että huomaan jääkaapissa loppuviikolla samat purkit avaamattomina ja niin hyvät ruoat päätyy roskikseen.
Eilen testattiin uutta keinoa...maalarinteippi !!! viesti purkin päälle ja pientä ohjetta mahdollisesti perään, ja heti aamusta toimi =o) riisipuuro maistui nuorimmaiselle, Jihaa ollaanko me nyt löydetty toimiva systeemi...eihä se kauan kestänyt. Kun tultiin kotiin oli viesti toiminut ja saanut vielää jatkoa. Kiitos mun rakkaat<3 on meillä hauskaa.
TÄMÄ ON TOSI JA TOIMII !!!!!

 tästä saan kommenttia, kun nyt kerran unohtui suola.

ja ihan viesti Onalta odotti seuraavaa nälkäistä =o)

2 kommenttia:

  1. Kiva idea! Joka kyllä meilläkin otetaan nyt käyttöön!!!! Harvoin vaan jää pakastettavaa ruokaa, kaikki menee parempiin nälkäisiin suihin:) Mutta toi kyllä helpottais tätä kiireistä arkea, taidan alkaa tekemään isoja annoksia kun keittelen :D

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kauan se kesti että tajuttiin miten saadaan ruokaa putoamaan tuolle nuorisolle. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan =o)
    Ei muuta kuin isompia annoksia ja maalarinteippi jääkaapinlähettyville niin homma toimii.

    Samoin mukavaa viikkoa !

    VastaaPoista